Фейсбук Днес от 18.30 на пилоните на НДК започва шествие срещу отвличането

...
Фейсбук
Днес от 18.30 на пилоните на НДК започва шествие срещу отвличането
Коментари Харесай

Родители призовават на протест: Спасете децата от Торбалан!

 Фейсбук Днес от 18.30 на пилоните на НДК започва шествие против отвличането на деца от държавни институции и НПО-та в това число и от външни страни.

Посланието на митинга е " Спасете децата от Торбалан! ". Той е проведен от

български родители, които се афишират срещу безразборното лишаване на деца.  

Ето какво оповестяват уредниците:

" Митичният Торбалан е единствено дилетант в отмъкването на подрастващи. Истинският, актуалният Торбалан е условно име на частно финансирана интернационална система за всяване на боязън в фамилиите по света, чрез произволни отнемания на деца и разпространяване на такива деца отвън своите фамилии, измежду различен етнос и вероизповедание; посредством систематичен тормоз на родителите им.

За тази цел мрежа от организации с интернационално финансиране спонсорира промени в националните законодателства, стимулиращи промяната на фамилиите на децата в името на техния или на нечий различен " най-хубав интерес ".

Ние сме съпричастни в това шествие с всяко дете, откъснато от родителите си по случайни критерии и невърнато от тази интернационална мафия. Заставаме до норвежците, които страдат от нея, до италианската полиция, която неотдавна арестува 18 обществени трафиканти на деца, и най-много до всеки български родител, потърпевш посредством отделянето от детето си - най-скъпото за всеки от нас!

Шествието ще се организира в следния ред:

18.30-19.00 – протест на 3-те пилона на НДК и събирателен пункт,

19.00-19.20 – шествие по бул. Витоша до Министерски съвет,

19.20-19.30 – протест пред Министерски съвет,

19.30-19.40 – шествие по бул. Цар Освободител до пл. Народно заседание с връчване на писмо до Италианския дипломат за връщането на българско момиченце, също на 12г.,

19.40-20.00 – протест на пл. Народно заседание,

20.00-20.15 – протест пред посолството на кралство Нидерландия на ул. Оборище заради недопускането българското момченче Атила (12г.) да се върне в България при татко си.

Едновременно ще приключим походът пред Холандското посолство, поради казусът с Атила Карбанов (12 годишно българче), на което не се разрешава да се види с българския си татко и се подмята където им падне от холандските институции по протекция на детето.

Ето историята му:

Атила е българско момче, отвлечено нелегално от България в Холандия и безпричинно арестувано в приемни фамилии от 4 години насам. Независимо от съществуването на българско правосъдно решение за практикуване на наставнически права от татко му (български полицай) и заповед за осъществяването и от нидерландските управляващи, той не може да си вземе детето от там. Службата за протекция на децата, дружно с детските съдилища в Нидерландия разиграват типична скица на “топкане на топката ", с цел да отсрочат оптимално връщането на детето при татко му. Същевременно стартира процедура по осиновяването му от чернокожа гей двойка. (Споменаваме го недискретно, защото в дните на прайда изявяването на хомосексуализма у нас се приветства обществено и като нещо доста модно).

Като че ли нищо не може да направи обидата по-голяма и по-тежка. Без никакво нарушение към сина си, без никакви обиди, без никакво неуважително отношение, българският служител на реда Николай К. бе лишен от най-съкровенното си – своето дете.

Той даже не е упрекнат в никакъв грях към личния си наследник, даже от самите нидерландски сружби по протекция на детето – и все пак от 6 години насам му се не разрешава да види детето си, като е настаняван при приемни родители, които поддържат безпричинно враждебно отношение към татко му. Дори една от тях – Дора е наказана за изхарчване на сумата по застраховката по гибелта на майка му!

Какъв гаф на съдът за детето – да даде този юноша на подобен покровител!

Елате с Нас – дано всички българи скочим като един за всяко отнето българско дете! Бързо ще им секне ищахът да го вършат отново! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР